Masini pe stoc 274

Termeni si conditii

Vizitarea si utilizarea site-ului masinipestoc.ro, spre informare, rezervare sau pentru cumparaturi online, implica cunoasterea deplina si acceptarea termenilor si conditiilor ce urmeaza a fi detaliate in urmatoarele paragrafe. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Definitii
Site = www.masinipestoc.ro (denumita mai jos si masinipestoc.ro)
Utilizator/Client = orice persoana (fizica/juridica) care acceseaza sau plaseaza o comanda online pe site, prin acceptarea termenilor si conditiilor. Are calitatea de utilizator si persoana care numai acceseaza site-ul, fara ca demersul sau sa se finzalizeze cu o comanda.
Vanzator = societatea SC TRADING CHANNEL SRL (denumita mai jos si TRADING CHANNEL)
Produs = orice autoturism comandat online prin intermediul site-ului de catre un utilizator.

Informatii despre produse
Produsele prezentate pe site de catre vanzator sunt reprezentate de autoturisme disponibile spre vanzare, care pot fi achizitionate in termen scurt. masinipestoc.ro isi asuma obligatia de a prezenta cu maxima corectitudine caracteristicile tehnice ale produselor comercializate. Produsele prezentate spre vanzare sunt exact cele prezentate pe site, cu detaliile tehnice expuse. Imaginile de pe site au scop de prezentare si nu vor fi considerate caracteristici tehnice sau specificatii.

PROCEDURA DE COMANDA

Orice utilizator are dreptul de a comanda produse pe site.
Pentru a plasa o comanda pe site, utilizatorul se obliga sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete, in functie de cerintele din formularele aferente. In cazul in care obligatia aceasta nu este respectata, vanzatorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul la serviciile site-ului fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata. 

Rezervarea
Rezervarea priveste produsele disponibile pe site. Rezervarea nu echivaleaza cu operatiunea de vanzare propriu-zisa, iar confirmarea rezervarii nu definitiveaza procedura de vanzare. Incheierea contractului propriu-zis se face ulterior, offline, dupa procedura obisnuita a unei vanzari.
Rezervarea nu este, de asemenea, echivalenta cu plasarea produsului intr-un cos virtual de cumparaturi, prioritate la cumparare avand persoana care achita prima taxa de rezervare.
Taxa de rezervare este in cuantum de minim 500 euro plus TVA, platibila in lei, la cursul de schimb Eur/Ron BNR +1% valabil la data platii, si se poate achita online, la momentul rezervarii, in contul indicat pe site in formularul de plata sau prin transfer bancar in contul indicat pe site in cel mult 24 de ore de la solicitarea de rezervare; pentru facilitarea transferului bancar se va emite factura proforma. Plata online se realizeaza securizat prin intermediului procesatorului de plati MobilPay si se considera efectuata la data incasarii sumei in cont. Produsul se considera rezervat la data achitarii taxei de rezervare.
Taxa de rezervare trebuie achitata de catre utilizator in termen de maxim 24 de ore de la data rezervarii, in caz contrar comanda fiind anulata si trebuind sa fie refacuta, cu riscul pierderii produsului in favoarea unui alt client.
Taxa de rezervare va fi dedusa din pretul total al autovehiculului, cu conditia perfectarii contractului final de vanzare.
Taxa de rezervare nu se va restitui utilizatorului, fiind destinata a acoperi cheltuieli efectuate de catre vanzator in vederea pregatirii de vanzare a autovehiculului.

Vanzarea
Operatiunea de vanzare propriu zisa se realizeaza offline si priveste produsul concret comandat pe site, identificat prin Cod Produs si rezervat de catre utilizator, prin plata taxei de rezervare. 
Vanzatorul va afisa pe site lista cu finantatorii agreati, pentru eventualitatea platii prin contractarea unui credit bancar, lista nefiind inchisa si necreand obligatii in sarcina vanzatorului sau utilizatorului. Plata pretului produsului se poate realiza integral direct de catre client, prin transfer bancar, sau prin contractarea unui credit bancar.

Transportul si livrarea produselor
In termen de 24 de ore de la data lansarii comenzii de catre utilizator, vanzatorul va confirma sau infirma achizitia si va comunica utilizatorului termenul final in care poate fi livrat autoturismul. Termenul standard de livrare este de 10 zile de la semnarea contractului, dar nu inainte de efectuarea platii integrale a produsului, in conditiile asumate prin contract.
Autoturismul livrat va putea fi verificat si ridicat de catre client de la locul de livrare comunicat de catre vanzator clientului, in termen de maxim 48 de ore de la data indicata in Notificarea de Livrare, termen in care nu se va percepe chirie. Orice intarziere in ridicarea produsului pentru termenul indicat mai sus va fi taxata cu suma de 9 euro/zi, pentru orice fractiune de zi trecuta.
Clientul are optiunea de a solicita aducerea produsului la o adresa indicata de acesta vanzatorului, contra cost, pentru un cost suplimentar standard de 180 euro. Pentru unele locatii, costul suplimentar poate varia.

Politica de retur
Utilizatorii pot returna produsele achizitionate in termenul legal.
Daca, indiferent de motiv, clientul nu este multumit de un produs cumparat, acesta il poate returna in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care produsul a fost livrat clientului, in orice modalitate. Produsele pot fi returnate in urma unei solicitari scrise din partea clientului.
Politica de retur a TRADING CHANNEL este guvernata de prevederile OUG nr. 34/2014.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre client.
Orice produs ce se doreste a fi returnat trebuie sa nu fie utilizat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele, documentele si ambalajele originale (daca si in masura in care acestea exista). Produsul nu este primit daca prezinta urma de uzura, daca este deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii.
Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in maxim 30 de zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata de vanzator. Rambursarea se va face in contul indicat de client in solicitarea de retur.

Copyright
Acest site este intretinut si administrat de compania  TRADING CHANNEL. Intregul continut al acestui site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea TRADING CHANNEL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Utilizarea fara acordul companiei TRADING CHANNEL a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Orice incercare de a accesa, fara drept, datele personale ale altui utilizator, de a modifica sau altera continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul precum si orice alta actiune realizata fara drept in legatura sau asupra site-ului ori informatiilor cuprinse in acesta va fi considerată tentativa de fraudare a sistemelor site-ului si va atrage raspunderea penala a celui/celor vinovati de aceste fapte, potrivit prevederilor legale in vigoare.
Continutul site-ului nu poate fi reprodus, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, fara permisiunea prealabila scrisa a TRADING CHANNEL. Orice litigiu aparut intre clienti si societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor judecatoresti de drept comun.

Confidentialitatea datelor personale
TRADING CHANNEL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Optiunea privind colectarea datelor cu caracter personal si modalitatea de folosire a acestora trebuie sa fie exprimata in mod expres de catre client, conform politicii de Confidentialitate listate pe site.

Limitare de responsabilitate
Daca legea nu dispune altfel  TRADING CHANNEL nu isi asuma nici o garantie de orice fel pentru acuratetea, corectitudinea sau continutul paginilor care, din motive independente de culpa acesteia, afiseaza informatii incorecte sau incomplete.
Potrivit legislatiei in vigoare, TRADING CHANNEL nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste pierderile/prejudiciile suferite ca urmare a:
- intarzierilor la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive neimputabile TRADING CHANNEL
- deteriorarilor, distrugerilor, pierderilor survenite pe timpul transportului de la vanzator pana la client, datorate culpei transportatorului, atunci cand transportul este asigurat de vanzator.
- informatiilor eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
- posibilitatii de a contacta virusi prin accesarea site-ului sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
- neplacerilor create de intreruperea accesului pe site datorate furnizorului de servicii internet, independente de culpa TRADING CHANNEL
- continutului sau naturii site-urilor prin link-urile carora un client ajunge pe acest site.
In cursul navigarii pe acest site adresa IP, tipul de browser, precum si 'cookie'-urile asociate sunt stocate. Aceste date sunt stocate si procesate cu scopul de intretinere a site-ului, pentru date statistice si pentru dezvoltarea site-ului.

Dispozitii finale
TRADING CHANNEL isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra structurii site-ului masinipestoc.ro sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Modificarile sunt aplicabile deindata, odata cu momentul afisarii.
Utilizatorii au obligatia de a analiza continutul termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului inaintea oricarei utilizari si au dreptul de a inceta sa acceseze si sa utilizeze site-ul in cazul in care nu sunt de acord cu continutul site-ului sau cu modificarile operate pe acesta.
TRADING CHANNEL isi rezerva dreptul unilateral de a bloca orice utilizator care incalca termenii si conditiile de mai sus sau orice prevedere legala aplicabila.