Masini pe stoc 274

Termeni si conditii Parteneri

Contract Partener masinipestoc.ro
- Termeni si Conditii Parteneri -
 

Preambul  
Prezentul contract se adreseaza persoanelor fizice sau juridice care doresc sa devina Partener masinipestoc.ro. Viitorii Parteneri isi exprima optiunea de a deveni Partener masinipestoc.ro prin completarea online a formularului de inregistrare.

Prezentul contract prevede termenii si conditiile de folosire a site-ului www.masinipestoc.ro sau a altor site-uri Trading Channel SRL, respectiv procedura de dobandire a calitatii de Partener masinipestoc.ro. Accesând site-ul www.masinipestoc.ro, incluzând toate paginile web si toate informatiile, datele, textele, imaginile si alte materiale continute sau completand Formularul de inregistrare conform instructiunilor afisate pe site, confirmati acceptarea acestui contract si continuarea întelegerii în termenii si conditiile acestuia. Daca nu sunteti satisfacut de Site, de termenii si conditiile de mai jos sau de prevederile Formularului de inregistrare, aveti optiunea de a intrerupe procedura de inregistrare si a inceta sa folositi site-ul companiei Trading Channel SRL. Cererea de fata este adresata S.C. Trading Channel S.R.L. persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Str. Virgil Madgearu nr. 22, et. 4, ap. 4-2, sector 1, 014135 Bucuresti, avand numar de inregistrare in registrul comertului J40/15176/2003 si CUI RO15897800, tel. +4745057331, e-mail [email protected] si devine automat parte a acordului incheiat cu compania Trading Channel SRL, conform clauzelor de mai jos.

Aceasta cerere a fost completata online. Semnarea acestei cereri reprezinta confirmarea ca Solicitantul a citit si a agreat toate conditiile prezentate si a faptului ca toate datele completate mai sus devin parte din baza de date masinipestoc.ro.

Definitii

  • Partener masinipestoc.ro = persoane fizice sau juridice care doresc sa promoveze vanzarea produselor comercializate de Trading Channel SRL, prin intermediul site-ului www.masinipestoc.ro.
  • Produse = bunuri comercializate de Trading Channel SRL prin intermediul site-ului www.masinipestoc.ro. In general Produsele se refera, dar fara a se limita la: autoturisme noi sau rulate, vehicule comerciale noi sau rulate.
  • Cumparatori = persoane fizice sau juridice care achizitioneaza unul sau mai multe Produse de la Trading Channel prin intermediul site-ului www.masinipestoc.ro.
  • Lead / Lead-uri = potentiali cumparatori ai Produselor, inregistrati de catre Parteneri in sectiunea dedicata de pe site-ul web www.masinipestoc.ro si confirmati de catre Trading Channel SRL.


1. Acordul de colaborare

Prezentele conditii, impreuna cu Formularul de inscriere corect si deplin completat online de catre Partenerul solicitant, si acceptat de catre Trading Channel SRL, reprezinta acordul de vointa in vederea relatiei de colaborare dintre cele doua parti. Odata acceptate, prezentele conditii constituie contract incheiat la distanta, conform O.G. nr. 130/2000, Legii nr. 365/2002 si Directivei Parlamentului European si a Consiliului nr. 97/7/CE din 1985.

Contractul se considera incheiat in momentul confirmarii de catre Trading Channel S.R.L. a solicitarii efectuate online de catre Partenerul masinipestoc.ro. 

2. Preturi si tarife

Trading Channel S.R.L.  comercializeaza Produsele cuprinse in catalogul afisat pe site, cu caracteristicile tehnice si la preturile mentionate in catalog. Preturile din catalogul online sunt valabile pentru cursul valutar Ron/Eur BNR + 1% in vigoare la data emiterii facturii. Pentru detalii si informatii suplimentare solicitantii pot utiliza urmatoarele date de contact:
(1) Adresa Birou: World Trade Center Bucharest, Piata Montreal nr. 10, Intrarea D, Etaj 3, Camera 3.03.bis, Sector 1, 011469 Bucuresti / telefon +40770682155 / telefon, SMS sau WhatsApp +40741333325 / e-mail [email protected] sau pot vizita site-ul nostru www.masinipestoc.ro. Plata se poate face prin transfer bancar, pe baza de facturi emise, conform legislatiei in vigoare. Taxa de rezervare se poate plati si prin mijloace electronice, conform instructiunilor de pe site. 

3. Drepturile cumparatorului

Partenerul masinipestoc.ro se va informa si va informa la randul sau potentialii Cumparatori despre drepturile acestora, asa cum sunt ele descrise in Termenii si Conditiile Generale ale site-ului www.masinipestoc.ro. Procedura de Comanda, Vanzarea, Transportul si Livrarea Produselor, Politica de Retur sunt descrise distinct pe site: https://www.masinipestoc.ro/termeni-si-conditii.html

4. Relatia Trading Channel SRL - Partener masinipestoc.ro

a. S.C. Trading Channel SRL desemneaza persoana fizica sau juridica, care completeaza Formularul de inregistrare cu calificativul de Partener masinipestoc.ro, iar acesta accepta respectivul calificativ.

b. Partenerul masinipestoc.ro va recomanda (promova) prin mijloace proprii produsele comercializate de Trading Channel prin intermediul site-ului www.masinipestoc.ro, catre alti potentiali cumparatori. Partenerul va inregistra potentialii cumparatori ca si Lead-uri.

c. Pentru serviciile de promovare a produselor catre alti cumparatori Partenerul este indreptatit la incasarea unui comision, numai in cazul in care aceste servicii de promovare sa fie concretizate cu comenzi ferme pe site-ul www.masinipestoc.ro din partea Lead-urilor inregistrate. Facturarea si platile comisioanelor se vor efectua conform legislatiei romane in vigoare. Grila de comisioane este prezentata in Anexa 1 a prezentului contract.

d. Partenerul masinipestoc.ro poate achizitiona produsele Trading Channel SRL, in calitate de cumparator. Partenerul, in calitate de cumparator, are dreptul de a oferi spre revanzare produsele Trading Channel SRL in magazine si/sau online. Daca acesta revinde produsele o face pe proprie raspundere si doar conform legislatiei romane in vigoare. Partenerul este indreptatit la incasare de comision si in cazul achizitiei directe de produse.

e. Comenzile finalizate nu se pot modifica unilateral de catre comparator sau Partener. In acest sens se vor respecta conditiile comerciale masinipestoc.ro la care se face referire la pct. 3.

f. Colaborarea dintre Parteneri si S.C. Trading Channel SRL nu va putea fi calificata ca un raport individual sau colectiv de munca. Partenerul, in exercitarea activitatilor convenite in relatia de colaborare, nu va putea pretinde calitatea de agent, comisionar, broker sau de reprezentant al S.C. Trading Channel SRL.

g. Colaborarea incepe de la data confirmarii de catre S.C. Trading Channel SRL a solicitarii facuta de Partener sub forma Formularului de inregistrare. Prin solicitarea facuta de Partener, respectiv confirmarea acesteia de catre Trading Channel, Partenerul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare/inregistrare sunt corecte, complete si adevarate la data efectuarii inregistrarii si raspunde din punct de vedere juridic pentru orice prejudicii produse, inclusiv tertilor, prin furnizarea unor date incorecte, incomplete sau completate fara respectarea specificatiilor din campurile modulului de comanda si/sau inregistrare ca Partener masinipestoc.ro.  Dovada realizarii acordului de vointa, respectiv a acceptarii ofertei de catre S.C. Trading Channel SRL consta in activarea contului de Partener masinipestoc.ro aferent persoanei care a completat corect, online, formularul de inregistrare, finalizand aceasta procedura. User-ul si Parola furnizate Partenerului de catre Trading Channel SRL sunt date confidentiale, securizate in interiorul companiei. In cazul prejudiciilor produse prin divulgarea acestora chiar de catre Partener, Trading Channel SRL nu isi asuma nicio raspundere. Unui Partener masinipestoc.ro ii este atribuit un singur cont de partener, identificat sub forma “Numelui de utilizator” ales de Partener la momentul inregistrarii. Un Partener masinipestoc.ro nu poate avea doua sau mai multe conturi.

h. Colaborarea este agreata intre Partener si S.C. Trading Channel SRL iar drepturile si obligatiile ce decurg din acest raport nu pot fi transferate de catre Partener unui tert fara acordul prealabil scris al S.C. Trading Channel SRL. Fiecare parte semnatara isi va achita individual taxele si obligatiile datorate organelor statului.

i. Lead-urile  inregistrate de catre Partener in contul sau, precum si comenzile de produse, finalizate si plasate de catre Partener on-line si/sau telefonic devin anexe la prezentul contract. S.C Trading Channel S.R.L poate dispune sistarea acestei colaborari oricand, cu un preaviz de 7 de zile, fara a avea obligatii ulterioare acestei date fata de Partener. Toate obligatiile financiare izvorate din perioada de valabilitate a contractului raman in vigoare pana la stingerea acestora.

j. Raporturile dintre Parteneri si S.C. Trading Channel SRL vor fi guvernate de regulile acceptate de catre acestia prin luarea la cunostinta a "Termenilor si conditiilor Parteneri", respectiv a prevederilor din "Termenii si conditiile" generale prezente pe site-ul www.masinipestoc.ro si mentionate la Pct.3 al prezentului contract. S.C. Trading Channel SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul “Termenilor si conditiilor Parteneri” si al "Termenilor si conditiilor" generale. In cazul in care vor avea loc, modificarile vor intra in vigoare imediat ce vor fi publicate pe pagina web www.masinipestoc.ro

k. Prezentul contract inceteaza de drept, fara a mai fi necesara interventia unei instante judecatoresti, in urmatoarele cazuri: exercitarea in mod abuziv de catre Partener a oricaruia dintre drepturile conferite acestuia prin prevederile sectiunii “Termeni si conditii” si/sau potrivit legislatiei romanesti aplicabile, in vigoare; aducerea de injurii companiei Trading ChannelS RL sau angajatilor acesteia; refuzul Partenerului de a se conforma regulilor generale ale Parteneriatului stipulate in "Termenii si conditiile Partener"; furnizarea de catre Partener a unor informatii false in vederea inducerii in eroare a companiei si/sau a tertilor; neinregistrarea niciunui Lead sau nedepunerea niciunei comenzi pe contul atribuit in termen 90 de zile calendaristice; savarsirea de catre Partener a unuia sau mai multor acte ilicite; Partenerul actioneaza in justitie, reclama la una dintre organismele de control ale statului sau la alte institutii (chiar si organizatii) aspecte care pot aduce prejudicii de imagine sau financiare, fara ca acestea sa fi fost comunicate in scris catre masinipestoc.ro (si fata de care compania nu a avut un raspuns in termen de 30 de zile).  Incetarea contractului, din orice motiv, atrage dupa sine anularea din sistem a tuturor drepturilor izvorate din prezentul contract. Orice comision izvorat din activitatea comerciala a Partenerului ramane in sistem pentru 12 luni calendaristice.


5. Conditii de plata

  1. Plata catre Partener a comisioanelor aferente activitatii de promovare a produselor se va face in cel mult 3 zile lucratoare de la data confirmarii platii valorii integrale a produselor in contul Trading Channel SRL, respectand legislatia romana in vigoare.
  2. In cazul achizitionarii de produse direct de catre Partener de la Trading Channel SRL, platile vor fi reglementate de prevederile din "Termenii si conditiile" generale prezente pe site-ul www.masinipestoc.ro si mentionate la Pct.3 al prezentului contract. 


6. Protectia datelor cu caracter personal  

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 respectiv Directiva 95/46/EC, S.C. Trading Channel S.R.L. va prelucra si utiliza datele personale fara alte obligatii sau plati din partea clientilor sai, exclusiv pentru expedierea produselor comandate si pentru actiuni de marketing direct. Prin comenzile pe care le realizati va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre S.C. Trading Channel S.R.L. Datele completate pe formularele de comanda ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra si nu vor fi dezvaluite catre terte persoane. S.C. Trading Channel S.R.L. garanteaza respectarea drepturilor conferite Dvs. de Legea nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, art.12-18, si Directiva 95/46/EC, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare; dreptul de acces la date; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul de opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei solicitari scrise, adresate catre S.C. Trading Channel S.R.L.


Document emis de S.C. TRADING CHANNEL S.R.L. -  Valabila fara semnatura - Editia Aprilie-2020

 

ANEXA 1 - GRILA DE COMISIOANE PARTENER masinipestoc.ro

Comisioanele se calculeaza ca si procent din pretul de vanzare fara TVA al Produselor.
Comision minim garantat = 500 RON

Comision NIVEL 1 = 1.00% din pretul de vanzare Produs catre Cumparator
conditii de acordare:
   - se califica orice vanzare concretizata cu plata integrala a Produselor
   - calculatia se aplica tuturor vanzarilor viitoare, pana la atingere nivel superior

Comision NIVEL 2 = 1.20% din pretul de vanzare Produs catre Cumparator
conditii de acordare:
   - cel putin 1 vanzare precedenta concretizata
   - minim 90 Lead-uri unice confirmate in ultimile 3 luni
   - calculatia se aplica tuturor vanzarilor viitoare, pana la calificare nivel superior

Comision NIVEL 3 = 1.35% din pretul de vanzare Produs catre Cumparator
conditii de acordare:
   - cel putin 5 vanzari precedente concretizate in ultimile 6 luni
   - calculatia se aplica tuturor vanzarilor viitoare, pana la calificare nivel diferit

Comision NIVEL 4 = 1.50% din pretul de vanzare Produs catre Cumparator
conditii de acordare:
   
- cel putin 20 vanzari precedente concretizate in ultimile 6 luni
 

+ BONUS Extra-Discount 33%:
In cazul in care se opteaza pentru alocarea sumei ca si extra-discount pentru o noua achizitie de Produs, comisioanele calculate se majoreaza cu 33%, astfel:
   comision calculat 1.500 lei
       transfer bancar = 1.500 lei
       sau
       extra-discount = 1.995 leiExemple calcul comision:

Descarca Termeni si Conditii Partener