Masini pe stoc 607

Despre noi. Masini noi.

     Florin Tudor, Managing Partner la masinipestoc.ro
“Este complicat sa scrii bine despre tine. Asa ca voi ramane cu vorbele simple care ma definesc: eu sunt Florin, imi plac masinile, imi plac clientii de masini si sunt foarte incantat sa dezvolt acest business: masinipestoc.ro. Un proiect nou, corect orientat, pentru care sunt determinat sa imi pun la bataie toata experienta de management si vanzari acumulata in industria auto. Pe mine ma puteti gasi pe LinkedInFacebookemail sau pe masinipestoc.ro.”

 

Ai intrat pe net, pe forum, ai fost pe la dealeri (si prin Vitan), ai facut test-drive si acum cauti cea mai buna oferta pentru masina ta noua. Masinile noastre sunt gata, te asteapta. Suntem masinipestoc.ro, dealerul tau digital de masini noi.
Configuratiile masinilor noastre sunt cele mai tranzactionate configuratii din Europa. Si vindem masini, nu avioane.

Si pentru ca sigur te intrebi:
DE CE masinipestoc.ro?
...pentru ca ne plac masinile, pentru ca stim ce si cum despre vanzarile de masini si pentru ca avem cu ce: avem cele mai bune preturi, avem gama foarte variata si avem proces de vanzare modern. Livrarea la domiciliu nu se pune, ca e optionala.
CINE face masinipestoc.ro?
...alaturi de echipa aferenta unui nou business, avem si "oameni cu benzina in sange": Managing Partner este Florin Tudor, cu 18 ani de activitate in industria auto. In mod organizat si cu carte de vizita cu sigla, a vandut mii de masini marca Mercedes, Honda, Fiat, Opel; si cateva motociclete.
CUM functioneaza masinipestoc.ro?
...
suntem in era digitala. Iti alegi si comanzi pe net pizza, ceasul, telefonul, pantofii si mancarea de catel. Si toate iti vin acasa. Noi iti aducem la fel si masina. In 6 pasi simpli

Poti merge la Intrebari frecvente pentru mai multe raspunsuri.

Alege-ti cea mai potrivita versiune pentru tine si urmeaza pasii descrisi la Cum cumpar. Fara hartii inutile, fara negocieri nesfarsite pana la obtinerea pretului corect, fara parteneri de discutii mai mult sau mai putini simpatici. Si fara diacritice.
Selectia de stoc se face pe criterii economice: numai cele mai cautate versiuni de masini noi, la cele mai bune preturi au sansa de a intra pe masinipestoc.ro. In spatele selectiei se regasesc anii de experienta in achizitii de masini ai furnizorilor nostri.

masinipestoc.ro este o afacere Trading Channel SRL

 

S.C. TRADING CHANNEL S.R.L.
World Trade Center Bucharest
Piata Montreal nr. 10, Intrarea D, etaj 3, cam. 3.03.bis, sector 1
011469 Bucuresti – Romania
CUI: RO15897800 / Registrul Comertului: J40/15176/2003
IBAN: RO31INGB0000999904791862 / ING Bank
telefon:           +40770 682 155
email:             [email protected] 

adresa sediu social: Strada Virgil Madgearu nr. 22, sector 1, Bucuresti