Masini pe stoc 274

Confidentialitate

In temeiul art. 13 din REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI/ 27 aprilie 2016,  va informam ca vom colecta si prelucra datele dvs. cu caracter personal in scopul:
- incheierii unui contract intre SC TRADING CHANNEL SRL si utilizator, avand ca scop vanzarea de autovehicule;
- identificarii necesitatilor, gusturilor si preferintelor utilizatorului;
- informarii utilizatorului nostru cu privire la diverse modificari ale platformei, campanii in desfasurare, pentru a i se comunica newsletter si diverse solicitari etc;
- imbunatatirii platformei si a metodei de lucru prin chestionarea utilizatorilor si identificarea problemelor.

Datele pe care le vom colecta si prelucra sunt urmatoarele: nume, prenume, CNP, adresa, numar telefon, adresa de email. In momentul in care utilizatorul doreste sa cumpere online, i se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC TRADING CHANNEL SRL numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor. Informatiile oferite de utilizatori pot fi folosite si in urmatoarele scopuri:
- pentru ca vanzatorul sa se asigure ca utilizatorul poate fi contactat in vederea oferirii informatiilor solicitate;
- pentru a trimite informatii relevante legate de vehiculele si serviciile prestate
- pentru a masura performanta campaniilor publicitare initiate
- pentru a masura performanța serviciilor de vanzare si post-vanzare.

Sub rezerva consimtamantului prealabil al utilizatorului, datele personale ale acestuia pot fi folosite pentru a:
- trimite anunturi de publicitate personalizata despre vehicule, produse si serviciile noastre
- oferi experiente personalizate pentru client
- realiza sondaje de satisfactie a clientilor.

Temeiul juridic al prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal il reprezinta:
- incheierea si executarea unui contract (Art. 6 alin. (1) lit. (b) din Regulament);
- consimtamantul (Art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulament).

Va informam ca destinatarii datelor dvs. cu caracter personal sunt angajati ai SC TRADING CHANNEL SRL, precum si posibile alte companii (societati de marketing si publicitate), interesat(i/e) de contactarea informarea cu privire la campaniile lansate.

Datele vor fi stocate pe o perioada determinata, atata timp cat exista acordul dumneavoastra, orice refuz manifestat in scris, pe email, din partea dumneavoastra de a mai stoca datele si a va mai transmite diverse comunicari, va deveni o obligatie pentru noi de a va sterge datele dumneavoastra din baza de date.

Va informam ca aveti dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale, precum si rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, conform legii. Aceste solicitari se transmit pe adresa de email [email protected]

Vom stabili masuri tehnice si procedurale, pentru a proteja si pentru a asigura confidentialitatea, integritatea si accesibilitatea datelor dvs. cu caracter personal prelucrate; vom preveni utilizarea sau accesul neautorizat si vom preveni incalcarea securitatii datelor cu caracter personal, in conformitate cu legislatia in vigoare.

  • Am luat la cunostinta de continutul prezentei informari si sunt de acord cu continutul